FilmIte.ucoz.net

Monday, 2019-04-22, 6:14 AM
Welcome Guest

Sign Up
Login

Chaser - Forum


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: nIkIt0  
Forum » Игри » Екшън » Chaser
Chaser
nIkIt0Date: Wednesday, 2013-02-06, 0:17 AM | Message # 1
СОБСТВЕНИК
Group: Administrators
Messages: 145
Reputation: 0
Status: Offline
Download: Chaser eng 2003.torrent

## Производител : JoWooD Productions

## Коментар : Статус:2003 год.

Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person

Подобни игри: Half-Life, Red Faction, Red Faction 2

Интерфейс: Английски (ENG)

Multiplayer: LAN, Internet

2086 год. Земята преживя десетки екологични и трехногенни катастрофи,в следствие на което,живота на нея стана практически непоносим. Само в няколко големи Мегаполиса останаха хора. Оцелелите напуснаха планетата и се преселиха на Марс,където вече 44 години живеят в колонии. Естествено,зад всички безобразия стои тайнствена корпорация,която не се интересува от проблемите на хората и сега преследва Джон Чайзер. Защо именно него ? Това ще узнаете преминавайки през нивата на играта.
"Вие изгубихте своята памет... Вие даже не знаете кой сте... Но Те знаят,затова искат Вашата смърт... Но Те даже не могат да си представят,кого се опитват да спрат... " За начало,да погледнем в историята. Главния герой Джон (Chaser - англ.,преследвач,ловец) се събужда в медицински център на космически кораб. Той не се сеща кой е,какво се е случило,как е загубил съзнание. Размишленията му,бяха прекъснати от пристигналия отряд командоси,който избиваше всичко живо в болницата с явни намерения да се докопат и унищожат и него. На него му остава само да бяга и да се сражава за живота си с всички възможни начини. По пътя си Джон събира информация и постепенно разбира,защо толкова много хора искат неговата смърт. Всички с който се среща по хода на играта,тайнствено умират а ловците за главата му,нямат никакво намерения да преговарят...


## Изисквания : Системни изисквания:Microsoft Windows® 98SE/Me/2000/XP ;Intel Pentium® III 650 MHz;RAM 128 MB;Video 32MB; Microsoft DirectX® 9.0;Maus/Keyboard . 

## Допълнително : За инсталацията: Зареждате в DAEMON Tools Lite и инсталирате в папка по избор. Unrar Chaser crack 1.49 (заменяте) в папката с вече инсталираната игра. Или оставяте сд1 зареден в Daemon Tools. Серийния номер 52QJY-10K8V-CLNPI-1EISW-7VNP3 .

Before start installing, disable your Anti-virus.

Не изключвайте и не рестартирайте компютъра по време на инсталация ! 


 
Forum » Игри » Екшън » Chaser
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Сайт меню
Мини профил
Monday | 6:14 AM

Препоръчваме ви
Препоръчваме ви

     
Влез
Часовник
Анкета
ХАРЕСВА ЛИ ВИ САЙТА НИ ЗА ФИЛМИ?!
Total of answers: 65
.
...