FilmIte.ucoz.net

Friday, 2024-03-29, 12:28 PM
Welcome Guest

Sign Up
Login

Real Steel / Жива стомана (2011) - Forum


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: nIkIt0  
Forum » Филми » Екшън » Real Steel / Жива стомана (2011)
Real Steel / Жива стомана (2011)
nIkIt0Date: Friday, 2013-01-18, 10:33 PM | Message # 1
СОБСТВЕНИК
Group: Administrators
Messages: 145
Reputation: 0
Status: Offline
Download: Real.Steel.2011.DVDRip.XviD-mucker.torrent

## Режисьор : Шон Леви

## В ролите : Хю Джакман, Дакота Гойо, Еванджелин Лили, Кевин Дуранд, Фил Ламар, Антъни Маки, Хоуп Дейвис, Олга Фонда и други.

## Държава : САЩ, Индия

## Година : 2011

## Времетраене : 121 минути

## Резюме : „Жива стомана” е грубоват екшън за близкото бъдеще, в което боксът се превръща във високотехнологично занимание. Хю Джакман в ролята на Чарли Кентън, е изтощен боец, загубил шансовете си за титла след като на ринга се появява като негов опонент стоманен робот, който е висок 2 метра и половина и тежи 907 килограма.

Превръщайки в дребен промотър, Чарли успява да свърже двата края като събира и сглобява парчета отпадъчен метал от едно сборище на друго. Когато стига дъното обаче, Чарли неохотно се съюзява със странния си син Макс (Дакото Гоьо), за да построи и тренира съперник, който да се превърне в истински шампион. Колкото повече залозите в жестоката арена се покачват, Чарли и Макс, противно на всички шасове за успех, правят своя последен опит да се завърнат.
„Стомана на ринга” е екшън драма за бивш боксьор (Хю Джакман), който противно на всички залози, прави последен опит да се завърне на ринга, обединявайлки усилия със своя странен син (Дакота Гоьо) да построи и тренира перфектният противник за високотехнологичния свят на бокс между роботи.


## Допълнително : Специално за снимките на лентата са създадени 18 робота, всички с размери между 2.5 и 3 метра. Те истински МАШИНИ, както във филма, така и в действителността, но се управляват от хора по време на борбите на ринга.

СВАЛИ СУБТИТРИ ОТ ТУК -----> http://www.mediafire.com/?1j7aagys65oyxhr


 
Forum » Филми » Екшън » Real Steel / Жива стомана (2011)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Сайт меню
Мини профил
Friday | 12:28 PM

Препоръчваме ви
Препоръчваме ви

     
Влез
Часовник
Анкета
ХАРЕСВА ЛИ ВИ САЙТА НИ ЗА ФИЛМИ?!
Total of answers: 78
.
...